úterý 29. července 2014

HUMAN.

Dneska jsme šly fotit na místní rybníky.Ze začátku bylo krásné počasí, ale pak začalo pršet. Ale to nám vůbec nevadilo!První jsem  fotila Sabinu podle plánu v lese, ale pak jsme se přesunuly na cestičku a nafotily tam fotky s výskokem atd.Omlouvám se za kvalitu některých fotek.Pršelo. Modelky : Sabka (Sabina) & Kája. Nebudu zdržovat a vrhneme se na to ! :) Doufám že si fotky užijete !
Mějte se hezky ^^




            
  Doufám že se vám fotky líbily :) 

                                                                         Bye !  ^^

7 komentářů:

  1. Fůůůůj jste trapné :*

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň ale neumíš fotit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo máš pravdu :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Já jsem to sice nepsala, ale slečny se zastanu. To není vůbec žádný hate. Ona ti jen chtěla něco říct a pokud neumíš přijímat kritiku, tak jsi to TY, kdo by si vůbec neměl zakládat blog. Nikdo ti nenadával a řekl to slušně, tak myslím, že je v tvém zájmu, aby si taky odpověděla slušně. A myslím, že fotit umíš. Samozřejmě můžeš fotit ještě líp, ale myslím, že se tím nějak dlouho nezabýváš, takže je to fajn. Jen spíš omez úpravu fotek.. Někdy je to moc přehnané a kazí to kvalitu fotek. To je asi tak všechno, co jsem chtěla říct. Ale vážně se nauč přijímat kritiku. Samozřejmě pokud ti někdo bude nadávat, tak to není kritika.. Ale když ti někdo nenadává a jenom poví svůj názor, tak ti chce pouze pomoct, nemyslí to špatně. Kritiku neuměla přijímat (a myslím, že pořád neumí) Bianca, taková ta holka s krátkýma vlasama, co má dvojče. Myslím, že víš která. Měla jsem ji ráda, ale za to, jak hnusně se vyjadřuje k lidem, kteří jí chtějí pouze pomoct se mi celkem zprotivila.. Nejspíš nad tím, co jsem napsala nebudeš ani uvažovat a možná mi zase vynadáš jako anonymovi nade mnou, ale to už je tvoje chyba..

      Vymazat
  3. Jo ... jasně to je rozumné .... :) Ale myslela jsem to spíš k tomu komentáři ''Fůůj jste trapné :* To člověka umí naštvat jo možná kritiku neumím ovládat... nebo jsem začátečník jsem tady teprve několik měsíců a je to všechno pro mě nové! :) Kritika,pomlouvání.... Opravdu se omlouvám ale když ti někdo napíše ''Promiň ale neumíš fotit :) '' je hodně nepříjemné i když se snažíš ! Pršelo takže bylo celkem hodně jasné že fotky nebudou zrovna v nejlepší kvalitě ;) Celkem mě to vytočilo protože je těžké vymýšlet nápady + to stihnout rychle aby jste si nemysleli že se o blog nestarám :) Opravdu se snažím :) Mám toho hodně tak prosím když mi píšete kritiku tak to zkuste napsat nějak co mě bude mrzet a vytočí ;) :) Děkuji že mě možná alespoň trochu pochopíte a nebudete mi to ještě dělat těžším :) Mám vás ráda a doufám že se nad tím co právě čtete zamyslíte ! :)

    OdpovědětVymazat